HI HA UNA PERSONA QUE ENCAIXA PERFECTAMENT AMB LA TEVA EMPRESA


A Verum t’oferim dos simples però eficaços serveis enfocats a trobar talent i crear equips alineats i complementats. Perquè sabem que no es tracta només de cobrir vacants, sinó de trobar persones amb les que sumar-se i aportar-se mútuament. Aquesta és la base de qualsevol relació duradora!

BASIC PROFILE

És el teu si busques personal tècnic o enginyers Ho fem aplicant proves de competències transversals i tècniques durant tot el procés de selecció.

MIDDLE MANAGERS

És el teu si busques enginyers o tècnics amb persones al seu càrrec Apliquem proves de competències transversals i tècniques però també testos psicològics i de personalitat, roleplays… Tot el necessari per saber que encaixeu!

L’ÈXIT ÉS LA SUMA D’UN BON EQUIP, ESCOLTA ACTIVA I ACOMPANYAMENT

  • 1. El nostre equip està format per enginyers consultors experts i psicòlegs a parts iguals i amb un mateix propòsit: trobar l’encaix perfecte entre empresa i candidat/a.

  • 2. Escoltem i tenim en compte les motivacions i necessitats de les dues parts. Perquè sabem que la feina no és només feina i els equips implicats són els que comparteixen valors i objectius.

  • 3. Fem un seguiment i acompanyament a l’empresa i als candidats/es durant tot el procés. Perquè per a nosaltres és tan important com per a tu!

SELECCIONEM LA PERSONA QUE MÉS ENCAIXA AMB LA TEVA EMPRESA PER CREAR EQUIPS DE TALENT I RELACIONS DURADORES

A Verum t’ajudem a trobar la persona perfecta per a aquest lloc concret analitzant i comprenent tota la teva empresa: el seu entorn, inquietuds, pors i necessitats.

QUÈ FAREM QUAN ENS POSEM A TREBALLAR?

Ens trobarem amb tu per conèixer a fons la teva empresa i les seves necessitats.

Definirem el perfil que més t’encaixa.

Buscarem aquest perfil tenint en compte factors professionals, personals i motivacionals.

Avaluarem i seleccionarem el candidat o candidats amb els que pots fer “match”.

Et presentarem el perfil o perfils, l’informe i el pla d’encaix.

Farem un seguiment i desenvolupament del perfil per assegurar-nos que tot va sobre rodes.