CONEIX EL NOSTRE EQUIP I LA SEVA HISTÒRIA

Som un equip format per psicòlegs i enginyers consultors experts en reenginyeria d’empreses que treballem amb un mateix propòsit: trobar la unió perfecta entre empresa i candidat/a per crear organitzacions més eficients, sanes i felices. Els nostres orígens en la reenginyeria d’empreses ens proporcionen una visió holística i profunda de l’empresa i les seves necessitats humanes, organitzacionals i tècniques. EL MILLOR? Ens mantenim en actiu i estem al dia, per això t’entenem.

MIQUEL ANGEL QUILES

Estructuració de processos La meva major motivació, a part de la meva família, la muntanya, la guitarra i els viatges; és millorar la vida de les persones a través de la comunicació interpersonal i la creació de productes i serveis. M’encanta la tecnologia, els processos i emprendre nous reptes per aprendre i créixer cada dia, juntament amb les persones que em rodegen.

EUGENI ROURES

Solucions 360º La innovació i la millora contínua em defineixen, m’encanta estar al dia en tecnologia, economia i societat. Sempre busco la millor resolució dels conflictes i treballo per millorar una mica el nostre món. M’encanta la historia del pensament humà, viatjar, el muntanyisme, la pesca submarina i l’espeleologia.

ALBERT LÓPEZ

Projectes i Persones Entenc l’enginyeria com una forma d’aportar valor a les persones i a la societat. Veig les organitzacions com una expedició al cim d’una muntanya en la que l’equip ha de pujar unit per una corda amb coordinació i cohesió. Crec en el poder de la imaginació, la passió, la perseverança i, sobretot, el treball en equip.

Vint anys d’experiència treballant en tot tipus d’empres i indústries: manufactureres, tecnològiques, química, farmacèutica, automoció, alimentària… Quina és la teva?